JÄÄKIEKON PMT XV 2021 | MIKKELISSÄ

Jääkiekon PMT järjestetään jo viidettätoista kertaa Mikkelin jäähalleissa.

 

Turnauksessa on 1 sarjataso, harrastesarja. Turnaus on Suomen Jääkiekkoliiton alainen harrasteturnaus, joten lisenssit tulee olla kunnossa turnausajankohtana. Pelaajat voi ottaa turnauksen ajaksi myös jääkiekkoliiton rekisteröintimaksun (2e).

 

Harrastesarjaan osallistuu 10 joukkuetta. Alkusarja pelataan 1 lohkossa 3 alkusarjapelin voimin. Tämän jälkeen joukkueet pelaavat sen hetkisen sarjatilanteen mukaisesti suorat sijoituspelit (1 ottelu jokaiselle joukkueelle).

 

Turnaus on kaksipäiväinen ja joukkueille pelejä kertyy päivän aikana 4 kappaletta.

 

 

» Jääkiekon PMT XV (600 €) | 6.-7.8.2021

Tämän vuoden turnauksessa ei ole pelaajarajoitteita. Osalle joukkueista tulee pelajä perjantaina ja lauantaina, toivoa voi myös pelinsä pelkästään lauantaipäivään. Jokaiselle joukkueelle kertyy neljä (4) ottelua turnauksen aikana. Turnausparemmuus määräytyy joukkuepisteiden mukaan alkulohkoissa. Tämän jälkeen pelataan sijoituspelit. Kts. säännöt.

 

1) Ilmoittautumisen jälkeen jojolle kolahtaa sähköpostiin turnauksen osallistumismaksu, joka tulee maksaa 31.7.2021 mennessä.

2) Osallistumismaksun maksamatta jättäminen: Mikäli maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, osoitetaan turnauspaikka varasijoilla oleville joukkueille.
3) Turnausilmoittautumisen peruuttaminen: Turnauspaikan voi peruuttaa maksutta 18.7.2021 asti. Tämän jälkeen peruutetuista turnauspaikoista peritään täysi osallistumismaksu.

 

FORCE MAJOR - ole yhteydessä Pasiin pasi(at)mahl.fi

 

JÄÄKIEKON PMT XV:

  1. Virve (Mikkeli)
  2. Dandemi (Suomi) *
  3. PoNu (Mikkeli)
  4. ESECXX (Mikkeli)
  5. HC Pukit (Puumala)
  6. Savon Lämpötekniikka (Mikkeli)
  7. Lepakkoketut (Suomi)
  8. Mankolan Pallo (Suomi) *
  9. Hyeenat (Suomi)
  10. Rattopojat (Mikkeli)

** = PMT-mestaruuksien määrä. 

 

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittaudu täältä mukaan Jääkiekon PMT!

 

LISÄTIETOJA

Pasi, pasi(at)mahl.fi / 0407710520 tai,

Elina, elina(at)mahl.fi / 0449842354