PSYKIATRISTEN SAIRAALOIDEN SM-KIEKKO

Sairaalakiekko2020 versio2

 

Psykiatristen sairaaloiden SM-kiekkoturnaus pelataan Mikkelissä 20.3.2020.

Turnaus on Suomen Jääkiekkoliiton alainen harrasteturnaus ja se pelataan perinteisillä harrastekiekkosäännöillä. Peliaika on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa, pelin maksimikokonaisaika on 50 min. Jäänajot pelien välissä.

 

PSYKIATRISTEN SAIRAALOIDEN SM-KIEKKO - 2020 ESI-INFOA

 

Vuoden 2020 turnausajankohta on 20.3.2020. Turnaus pelataan Mikkelissä. Turnaus pelataan yhteensä 4 joukkueella. Yksinkertainen sarja, jokainen jokaista vastaan, ei erillisiä playoff -kaavioita.

 

  • 20.3.2020 | Psykiatristen sairaaloiden SM-kiekko
Turnausjoukkueet jaetaan yhteen lohkoon, jossa neljä joukkuetta. Turnaus pelataan jokainen jokaista vastaan, jokaiselle joukkueelle tulee 3 turnauspeliä. Pelit pelataan ratkaisuun saakka, tasapelitilanteessa siirrytään voittomaalikilpailuun, kerrasta poikkiparein. Sama laukoja voi toimia toistuvasti laukojana. 

» Turnausmaksu 400 €. Pitää sisällään pelit, sekä turnauspelipassin (ei sisällä vakuutusta).

Turnausjoukkueiden ilmoittautumistilanne:

 

  1. Paihola (Kontiolahti)
  2. Hesperia (Helsinki)
  3. Niuva (Kuopio)
  4. Moisio (Mikkeli)

 

MAJOITUS- JA RUOKATARJOUKSET

 

Majoitustarjoukset turnausajankohdalle on kysytty Mikkeliläisistä majoituspalveluita tarjoavista yrityksistä. Tarjolla perinteistä hotellimajoitusta, mutta myös mökki- ja lomakotimajoitusta on tarjolla. 

 

» Skandic Mikkeli - korttelin päässä torilta (majoitustarjous)

» Sokos Hotel Vaakuna - korttelin päässä torilta (majoitustarjous)

» Kyyhkylän Kartano ja Hotelli - 7 kilometriä torilta (majoitustarjous)

» Härkäniemen tuvat - Mökkimajoitusta, 10 kilometriä torilta (majoitustarjous)

 

Kukin joukkue varaa itsenäisesti tarvittavan majoituksen kiintiövarauksista. Huomio viimeinen varauspäivä, sekä mahdolliset peruutukset.

 

Turnauspäiville on mahdollisuus tilata erillistä korvausta vastaan joukkueruokailut (15 hlö = 80 euroa / 20 hlö = 100 euroa, per ruokailu) jäähallille. Tilaukset sähköpostitse cafekeidas(at)gmail.com

 

JOJO-palaveri pidetään perjantaina 20.3.2020 kello 16:15 alkaen Jäähallilla. Kullekkin joukkueelle on varattu kaksi (2) jojo-paikkaa palaveriin.

 

 

TURNAUSHISTORIAA

 

Psykiatristen sairaaloiden turnaushistoria ulottuu aina vuoteen 1987. Aiempina vuosina mestaruudesta on mitelty kaukalopallossa, vuodesta 2014 alkaen on siirrytty mediaseksikkäämmän kiekon pariin. Menestynein turnausjoukkue löytyy isäntäkaupunki Mikkelistä.