MÄNTYFUTIS 2019
Torstai, 11 Heinäkuu 2019 00:00

 

HARRASTE-HÖNTSÄÄ 6 V 6 / neljäsosakentällä, sekä miehille että naisille 20.7.2019 MÄNTYHARJUSSA

 

Mäntyharjun Jäntevä järjestää yhteistyössä Mäntyharjun kunnan sekä Mikkelin alueen harrasteliigan (MAHL) kanssa MäntyFutis turnauksen.

 

Turnaus pelataan Mäntyharjun Urheilupuiston nurmikentällä.

 

Nämä ovat Mäntyfudisturnauksen viralliset tilastointisivut. Näille sivuille päivittyy turnauksen aikana reaaliaikaset tilastoinnit, sarjataulukot sekä maalintekijät.

 

12 ensin ilmoittautunutta joukkuetta otetaan mukaan tähän Mäntyharjun kesän suurimpaan futistapahtumaan!

 

Lisätietoja: https://www.janteva.fi/mantyfutis-2019/

 

Ilmoittautuminen

 Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen markoo.hokkanen(at)gmail.com. Ilmoittautumisen yheydessä ilmoitettava joukkueen nimi, yhteyshenkilö ja sposti.

 Joukkuemaksu 80€.

 

SÄÄNNÖT


Edellisvuodesta poiketen rajoitus Palloliiton sarjoissa pelaaville lisenssipelaajille muuttuu: vain Nelonen ja sitä alle  ja heistä samaan aikaan vain yksi pelaaja kentällä.

 

Turnauksessa ylläpidetään reaaliaikaista tilastointia, turnauksen tuloksista sekä pelaajatilastoista. Pelaajamäärä per joukkue ei ole rajattu.

 

Pelaaja saa edustaa turnauksessa ainoastaan yhtä joukkuetta. Jokaisen joukkueen tulee pelata numeroiduissa sekä yhtenäisissä peliasuissa. Joukkueen tulee toimittaa järjestäjällä ennen turnausta pelaajalista turnausjoukkueessa pelaavista pelaajista.

 

MÄNTYFUTIS 2019


Turnauksessa pelaavien pelaajien ikäraja on 18 vuotta. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistuvia pelaajia, jokainen pelaaja vastaa omasta vakuutusturvastaan.

 

Yleisen turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi pelaajien tulee olla turnausotteluissa rehdissä ja urheilullisessa kunnossa. Alkoholijuomien nauttiminen yleisötilaisuudessa on kielletty ja mikäli sellaistaan havaitaan, siihen puututaan. Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla.

 

Mikäli kaksi joukkuetta päätyy tasapisteisiin, ratkaistaan joukkueiden keskinäinen paremmuus seuraavassa järjestyksessä: keskinäinen ottelu, maaliero(alkulohko), tehdyt maalit(alkulohko), arpa.

 

Jatkopeleissä ja sijoituspeleissä tasatuloksessa paremmuus ratkaistaan rangaistuspotku kilpailulla. Kumpikin joukkue suoritta kolme rangaistuspotkua ja mikäli tilanne on edelleenkin tasan, jatketaan niin pitkään yksi pari kerrallaan niin pitkään, kunnes ratkaisu on löytynyt.