MÄNTYFUTIS 2018
Perjantai, 20 Heinäkuu 2018 10:26

 

HARRASTE-HÖNTSÄÄ 6 V 6 / neljäsosakentällä, sekä miehille että naisille 28.7.2018 MÄNTYHARJUSSA

 

Mäntyharjun Jäntevä järjestää yhteistyössä Etelä-Savon liikunnan sekä Mikkelin alueen harrasteliigan (MAHL) kanssa MäntyFutis turnauksen.

 

Turnaus pelataan Mäntyharjun Urheilupuiston nurmikentällä.

 

Nämä ovat Mäntyfudisturnauksen viralliset tilastointisivut. Näille sivuille päivittyy turnauksen aikana reaaliaikaset tilastoinnit, sarjataulukot sekä maalintekijät.

 

Turnauksessa kaksi erillistä sarjaa:

 

Avoin sarja (12 joukkuepaikkaa)
Naisten sarja (5 joukkuepaikkaa)

 


Ilmoittautumislomake

 

Ilmoittautuneet joukkueet


Avoin sarja

Konkarit
Team Hacala
Mäntyharjun Raittiusseura
Partsimaa
FC Hazard
Real Mäntyharju/Velska
MäJä Nice
FC Simo

TAVOITE:


”3H-kerholaisia ollaan kaikki”:
Hikisen Hauskaa Harrastusta

 

SÄÄNNÖT


Turnauksessa ei saa pelata 2018 vuonna palloliiton alaisissa aikuisten sarjoissa pelanneita lisenssipelaajia (6 divisioona ja siitä korkeammalla).

 

Turnauksessa ylläpidetään reaaliaikaista tilastointia, turnauksen tuloksista sekä pelaajatilastoista. Avoimessa sarjassa jokaiselle joukkueelle tulee yhteensä 5 ottelua. Naisten sarjassa joukkueelle tulee yhteensä 4 ottelua. Pelaajamäärä per joukkue ei ole rajattu.

 

Pelaaja saa edustaa turnauksessa ainoastaan yhtä joukkuetta. Jokaisen joukkueen tulee pelata numeroiduissa sekä yhtenäisissä peliasuissa. Joukkueen tulee toimittaa järjestäjällä ennen turnausta pelaajalista turnausjoukkueessa pelaavista pelaajista.

 

MÄNTYFUTIS 2018


Turnauksessa pelaavien pelaajien ikäraja on 18 vuotta. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistuvia pelaajia, jokainen pelaaja vastaa omasta vakuutusturvastaan.

 

Yleisen turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi pelaajien tulee olla turnausotteluissa rehdissä ja urheilullisessa kunnossa. Alkoholijuomien nauttiminen yleisötilaisuudessa on kielletty ja mikäli sellaistaan havaitaan, siihen puututaan. Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla.

 

Mikäli kaksi joukkuetta päätyy tasapisteisiin, ratkaistaan joukkueiden keskinäinen paremmuus seuraavassa järjestyksessä: keskinäinen ottelu, maaliero(alkulohko), tehdyt maalit(alkulohko), arpa.

 

Jatkopeleissä ja sijoituspeleissä tasatuloksessa paremmuus ratkaistaan rangaistuspotku kilpailulla. Kumpikin joukkue suoritta kolme rangaistuspotkua ja mikäli tilanne on edelleenkin tasan, jatketaan niin pitkään yksi pari kerrallaan niin pitkään, kunnes ratkaisu on löytynyt.