X S-Cup 2016 Suur-Savo säännöt
Keskiviikko, 13 Huhtikuu 2016 11:14

Säännöt

1.1 Turnauksessa noudatetaan SJL:n ylläpitämiä Harraste- ja seniorisääntöjä (http://www.finhockey.fi/palvelut/harrastekiekko/saannot/), joita täsmennetään alla.


1.2 Turnauksen järjestäjä antaa pelitoimintaa koskevat ohjeet ja pelaajien turvallisuuden kannalta perustellut lisämääräykset joukkueiden käyttöön ennen turnauksen alkaessa tai tarvittaessa ennen kunkin ottelun alkua.


1.3 Isot rangaistukset aiheuttavat pelaajan sulkemisen turnauksesta. Vastapuolen loukkaantumiseen johtaneesta rikkeestä seuraa pysyvä pelioikeuden menetys.


1.4 Kiilaus tuomitaan taklauksena ja siitä seuraa pelirangaistus (PR).


1.5 Valelaukaus tuomitaan lyöntilaukauksena ja siitä seuraa pelirangaistus (PR).


1.6 Kuhunkin otteluun joukkue voi nimetä korkeintaan kolme (3) alle 35-vuotiasta pelaajaa, joista vain 1 (yksi) voi kerrallaan osallistua peliin jäällä. Säännön rikkomisesta tuomitaan väärä vaihto.


1.7 Elleivät pelaavat joukkueet keskenään toisin sovi, järjestäjä nimeää maalivahdit kuhunkin otteluun siten, että joukkueen toimintaan turnauksen ulkopuolella osallistunut maalivahti ei pelaa kyseisen joukkueen otteluissa.


1.8 Maalivahdit pelaavat ottelun aikana tasapuolisesti molemmissa joukkueissa siten, että vaihtavat joukkuetta ottelun puolivälissä.


1.9 Jos maalivahdille tuomitaan ottelussa pelirangaistus käytöksestä tai ottelurangaistus, maalivahti korvataan toisella.


1.10 Isot rangaistukset (Pelirangaistus PR ja ottelurangaistus OR) siirretään aina myös SJL:n kurinpidon käsittelyyn SJL:n kilpailusääntöjen mukaisesti.