X S-Cup 2016 Suur-Savo
Keskiviikko, 13 Huhtikuu 2016 10:38

suur savoxs cup2016

 

100 v. juhlavuottaan viettävän Osuuskauppa Suur-Savon puolesta toivotan ilmoittautuneet joukkueet tervetulleiksi Mikkeliin S’Cupin, sopivasti myös turnauksen 10. juhlavuoden merkeissä!

 

Turnaukseen ovat vuosikymmenen aikana osallistuneet pitkälti samat joukkueet. Tämän jatkuvuuden taustalla on epäilemättä turnauksen erinomainen jääkiekkotunnelma ja viihtyminen sekä pelaajina että joukkueina.

 

Toivotan kaikille joukkueille ja pelaajille urheilullista, virkistävää ja S’Cupin arvojen mukaista turnausta!

                                                         

Raimo Mäenpää

SOK / IT-palvelut

S’Cup promoottori

p. 0500 80 44 90

 

Turnauksen Loppusijoitukset

 

1. Arran Kulvakko's

2. S' Lions

3. Capitals

4. Reissumiehet

5. Dynamo Utd

6. Marsalkat

7. Young Guns

8. Rakuunat

 

Turnaus

Kiertopalkinnon seuraava haltija selviää lauantaina 16.4.2016. Aloituskiekko putoaa jäähän klo 9:30 ja turnauksen mestaruus on ratkaistu klo 18:45 mennessä. Tarkempi otteluaikataulu on sivupaneelissa.


Turnauksen areenana toimii Mikkelin jäähalli Raviradantie 24, 50100 Mikkeli,
Mahdolliset tiedustelut: Liikuntapaikkojen hoitajat: 044 794 2760 tai 044 794 5080

 

Toiminta jäähallilla

Luistinten teroitus: Hallille pyritään järjestämään mahdollisuus luistinten teroitukseen.

 

Valokuvaus: Joukkueiden valokuvaus on jäähallilla 15 minuuttia ennen kunkin joukkueen ensimmäistä peliä. Kuva otetaan peliasussa, ilman kypärää ja mailaa.

 

Ruokailu: Lounasruokailu tapahtuu jäähallilla Fazerin ystävällisellä myötävaikutuksella.

 

Kuljetukset: Otteluiden päätyttyä joukkueet ja pelaajat siirtyvät Original Sokos Hotelli Vaakunaan omalla kuljetuksellaen.

 

 

Pelaaminen

Pelioikeus: Turnaus voidaan käytännössä järjestää vain Suomen Jääkiekkoliiton alaisena. SJL:n ohjeistus edellyttää, että jokaisella turnaukseen osallistuvalla pelaajalla on vakuutus. S’Cupin osalta tämä varmistetaan siten, että joukkueille lunastetaan keskitetysti tapahtumakohtainen SJL:n Harrastepelipassi liiton lomakkeella, johon kirjataan jokaisen joukkueen pelaajan tiedot, ml. kotiosoite. Lisenssin kohonnut hinta on 110 € / joukkue (45 €) mutta on edelleen kuitenkin kiinteä, joten ylimääräisiä pelaajia voi huoletta nimetä. Omat maalivahdit liitetään joukkueeseen!

 

Lisenssien hankkimiseksi joukkueiden johtajat toimittavat promoottorille oheisen liitteen mukaisen pelaajaluetteloiden viipymättä. Pelioikeutta tullaan valvomaan ja se on vain nimetyillä pelaajilla.

 

Turnaus ratkaistaan perinteisen ottelukaavion mukaisesti kahden rinnakkaisen alkusarjan, välisarjan ja sijoitusotteluiden avulla. Joukkueet on jaettu alkusarjoihin edellisen turnauksen sijoituksen perusteella.

 

Turnauksessa noudatetaan S’Cup 2016 sääntöjä. Jokaisen joukkueen johtajan tehtävä on varmistaa, että kaikki pelaajat tuntevat turnauksen säännöt, jotka ovat tiukennetut SJL:n harraste- ja seniorisäännöt (http://www.finhockey.fi/harraste/saannot/).

 

Turnauksen tuomaritoiminnasta vastaa paikallinen jääkiekkotuomarien yhdistys.

 

Direktoraatin kokous

Direktoraatti kokoontuu käsittelemään turnauksen lopputulosta hotellilla ennen gaalan alkua. Joukkueenjohtajat tuovat direktoraatin kokoukseen kirjallisena esityksen joukkueensa palkittavista pelaajistaan (paras, arvokkain, sinnikkäin).

 

Sauna

Turnauksen jälkeen pelaajille on saunat Original Sokos Hotel Vaakunan saunaosastoilla (6.krs) klo 17.00 – 22. Käytössä on myös poreallas joten ottakaa uikarit mukaan!  Joukkueita pyydetään huomioimaan myöhemmin pelinsä päättävien mahdollisuus saunoa.

 

Gaala ja jälkipelit

S’Cup gaala ja jälkipelit: järjestetään klo 20.30 alkaen hotellin ravintola Fransmannissa

 

Illallinen: nautitaan Fransmannissa buffet-pöydän antimista. Illalliskorttiin sisältyy ruokajuomat (3). Erityisruokavalioista pyydetään ilmoittamaan joukkueen ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Illalliskortti: á 60 €/hlö sekä juomaliput tilataan myyntipalvelusta tunnuksella SCUP2016 puh. 015 20203 / This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Maksamisesta / laskutuksesta sovitaan tilauksen yhteydessä myyntipalvelun kanssa. Huom! Järjestäjä ilmoittaa joukkueet illalliselle pelaajaluettelon mukaisesti.  Poikkeukset on ilmoitettava erikseen oman tilauksen yhteydessä.

 

Juomaliput: tilataan myyntipalvelusta illalliskorttitilauksen yhteydessä. Illalliskortit ja juomaliput toimitetaan hallille ennen otteluiden päättymistä.

 

Hinnat 7,00 € / kpl (miedot) ja 9,00 € / kpl (väkevät)

-       Liput käyvät koko illan Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloissa Mikkelissä

-       Liput veloitetaan käytön mukaan

 

Jatkot: loppuiltaa on mahdollista viettää Vaakunan Bar’n’Night Vaakunassa.

 

Majoitus – Original Sokos Hotel Vaakuna

Myyntipalvelu puh 015 20203 tai This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Hotellille saapumisen nopeuttamiseksi on tärkeätä, että joukkueet toimittavat nimilistat majoittujista, huonejaon sekä arvioidun saapumisajan hotellille esim.  y.o. sähköpostiosoitteeseen.

 

Tiedustelut puh. 015 20201 / 015 20202 tai email  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Pyydämme huomioimaan, että varauksia EI voi tehdä nettivarausjärjestelmän kautta.

 

HUONEHINTA ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA

 

77 € / vrk / standardi huone yhdelle
92 € / vrk / standardi huone kahdelle
112 € / vrk / standardi kahden hengen huone lisävuoteella 

 

89 € / vrk / superior huone yhdelle
104€ / vrk / superior huone kahdelle
67 € / vrk / ekonomi huone yhdelle
82 € / vrk / ekonomi huone kahdelle

 

Huonehintaan sisältyy aamiainen ja hotellin asukassauna.