KEIDAS KESÄKATUSÄHLY CUP
Maanantai, 25 Toukokuu 2015 07:06

 

MAHL ja Kesäkatu yhteistyössä järjestävä aivan uuden turnauksen keskellä mikkelin keskustaa, kävelykadulla.

 

Jokaisella kesäkatu tapahtuma kerralla pelataan kävelykadulla katusählyä. Mukaan otetaan yhteensä 12 joukkuetta, jotka pelaavat kolmessa alkulohkossa pelit, kesäkadun yhteydessä. Viimeisellä kesäkatu kerralla pelataan alkulohkojen voittajien kesken finaalipelit.

 

Lisäksi finaalikierrokselle pääsee mukaan MAHL organisaation valitsema Fair Play joukkue.

 

Tule mukaan hauskaan toritapahtumaan, joka on ilmainen kaikille joukkueille. Kokoa oma joukkueesi mukaan ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Pelit pelataan Mikkelin torin kävelykadulla, Carlson päädyssä. 

 

 

Lue lisää kesäkadusta - Täältä.

 

 

Lisätietoja

 

Tuomas Anttonen

tuomas(at)mahl.fi

0458726800

 

Pelipäivät

 

Jokaisen kuun viimeinen perjantai!

 

29.5.2015 Alkulohko A

26.6.2015 Alkulohko B

31.7.2015 Alkulohko C

28.8.2015 Finaali

 

Mukaan otetaan joukkueita niin paljon kuin paikkoja riittää. Alkulohkopaikat täytetään ilmoittautumis ajankohdan ja toiveiden perusteella.

 

Joukkueet

 

1. AC Päämaja

2. AC Päämaja All Stars

3. Grano

4. Epne

5. KarhuKopla

6. Team Särkkä

7. Real Mäntyharju

8. WHL

9. LA Lightning

10. TryOut

11. Pinkit Puumat

 

Säännöt

 

1. Kentällä on samanaikaisesti 3 kenttäpelaajaa/joukkue, ei maalivahteja. Vaihto-oikeus on rajoittamaton (ns. lentävä vaihto). Joukkueen maksimikoko on kuusi pelaajaa.

2. Peliaika on 1 x 12 minuuttia.

3. Laidat rajaavat pelialueen. Pelialueen suosituskoko 10 x 20 m.

4. Mailana tulee käyttää salibandymailaa. Pallona käytetään salibandypalloa.

5. Käytetään minisählymaalia. Maalin suosituskoko 60 x 40–45 cm (leveys x korkeus).

6. Maalin edessä puolikaaren muotoinen maalialue, jonka säde on 150 cm.

7. Pelaaja ei saa koskettaa maalialuetta millään kehonsa osalla. Maalialueen yliastuminen on kuitenkin sallittu. Mailalla pelaaminen on sallittua maalialueella.

8. Hyökkääjäpelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan vapaalyönti. Puolustuspelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan rangaistuslyönti.

9. Rangaistuslyönti suoritetaan keskipisteestä suoraan tyhjään maaliin. Epäonnistuneen rangaistuslaukauksen jälkeen jatketaan kiista-aloituksella keskipisteestä.

10. Maali syntyy, kun pallo ylittää kokonaan maalilinjan. Hyökkäävä pelaaja saa tehdä maalin vain mailalla.

11. Hyväksytyn maalin jälkeen peliä jatketaan vastajoukkueen aloituslyönnillä erotuomarin vihellyksestä. Lisäohje: Maalin tehnyt joukkue palaa omalle kenttäpuoliskolleen kunnes aloituslyönti on suoritettu. Aloituslyönti on suoritettu, kun toinen vastapuolen pelaaja koskee palloon. Aloituslyönti suoritetaan omalle puolelle keskipisteestä erotuomarin vihellyksestä. Ottelun alussa ns. kiista-aloitus.

12. Mikäli pallo katoaa pelialueelta, sisäänlyönnin suorittaa joukkue, joka ei pelannut palloa yli. (Lyöntipiste on noin yksi metri kentän reunasta, päädyissä kulmalyönti).

13. Vapaalyönti ja sisäänlyönti saavat mennä suoraan maaliin, vastapelaajan on oltava vähintään kolmen metrin päässä.

14. Jalkasyöttö on sallittu. Pallon koskettaminen jalalla useamman kerran on kielletty.

15. Tahallinen käsien tai pään käyttäminen pallon tavoittelussa on kielletty.

16. Pelaaja ei saa nostaa mailaa lantiotason yläpuolelle. Palloa ei saa pelata mailalla tai jalalla yli polvitason (ei hyppäämälläkään).

17. Mailalla saa pelata vain palloa. Vastustajan mailan painaminen, sitominen ja nostaminen on kielletty. Myös vastapelaajan lyöminen tai mailan pitäminen jalkojenvälissä on kielletty.

18. Taklaaminen, kiinnipitäminen, työntäminen ja estäminen on kielletty.

19. Kenttäpelaaja ei saa pelata ilman mailaa.

20. Maasta pelaaminen on kielletty (=molemmat polvet tai toinen käsi on maassa).

21. Pallollinen pelaaja ei saa edetä takaperin kohti vastustajaa.

22. Rangaistuslyönti tuomitaan rikkeistä, jotka erotuomari tulkitsee jäähyn arvoiseksi rikkeeksi (katusählyssä ei ole jäähyjä).

23.Epäurheilijamaisesta käytöksestä ja/tai pelaajan tahallisesta vahingoittamisyrityksestä seuraa kaksi rangaistuslyöntiä ja ottelurangaistus. Tuomari voi törkeässä tapauksessa raportoida tapahtuneesta turnauksen jurylle, joka käsittelee tapauksen erikseen ja päättää seuraamuksista. Vakavin rangaistus on pelaajan sulkeminen ko. turnauksesta.

24. Turnauksissa joukkueiden keskinäisen paremmuuden määrää saavutetut pisteet (2 voitosta, 1 tasapelistä). Tasapisteissä joukkueiden paremmuuden määräävät järjestyksessä:

  1. keskinäisissä otteluissa saavutetut pisteet,

  2. keskinäisten otteluiden maaliero,

  3. keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit,

  4. koko sarjan maaliero,

  5. koko sarjassa tehdyt maalit,

  6. arpa.

25. Ottelutilanteen ollessa tasan 12 minuutin peliajan päättyessä, niissä otteluissa, joissa voittaja on ratkaistava, suoritetaan peliajan päätyttyä 3 pelaajan rangaistuslaukauskilpailu. Rangaistuslaukauskilpailun ollessa tasan kolmen laukojan jälkeen, rl-kilpailu jatkuu kerrasta poikki –menetelmällä, kunnes voittaja selviää. Laukojaa saa vaihtaa tai olla vaihtamatta jokaiseen laukaukseen. Rangaistuslaukauskilpailun ollessa tasan kahdeksan (8) kierroksen jälkeen, siirretään laukaisupistettä metrin kauemmaksi jokaisella kierroksella, kunnes lauotaan vastakkaisen maalialueen sisältä.

 

 

MUISTA FAIR PLAY!

 

 

 

VOITTAJAJOUKKUEEN PALKITSEE: