SOTUL ”MILLOG-CUP 2014” KAUKALOPALLON MESTARUUSTURNAUS 10 -11.2014, MIKKELI

 

YLEISTÄ

Mikkelin varuskunnan urheilijat ry. järjestää SotUL:n Kaukalopallon mestaruustur-nauksen ”Millog-Cup 2014”. Turnaus pelataan perjantaina 10.-11.10.2014. Peli-paikkana on Mikkelin jäähallin vieressä oleva harjoitushalli. Jäähalli sijaitsevat Ka-levankankaalla raviradan vieressä, osoite Raviradantie, 50100 MIKKELI.

LOPPUSIJOITUKSET

 

#JoukkueO V T H Pts TM PM +/-
1     LUOVU 4 4 0 0 8 18 9 9
2     KOUVU 4 3 0 1 6 12 11 1
3     MIKVU 4 1 1 2 3 17 17 0
4     HAMVU 4 1 0 3 2 11 17 -6
5     HELVU / PMP 4 0 1 3 1 5 9 -4

Mestari Hopea Pronssi

 

 

EDUSTUSOIKEUS

Turnaukseen voi ottaa osaa vain Sotilasurheiluliiton rekisteröidyt jäsenseurat. Pe-laajan tulee kuulua edustamansa joukkueen jäsenseuraan ja se on kyettävä todis-tamaan pyydettäessä. Joukkueita pyydetään toimittamaan pelaajien nimilista nu-meroineen sekä joukkueiden yhteyshenkilöiden yhteystiedot perjantaina 3.10.2014 mennessä sähköpostilla This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


Pelataan yksinkertainen sarja. Peliaika on 1 X 30 min.

Otteluissa käytetään suoraa aikaa pl. kaksi viimeistä peliminuuttia. Otteluiden kak-si viimeistä peliminuuttia pelataan tehollisena peliaikana.

Kello pysäytetään vain tuomarin määräyksestä loukkaantumis- / vast. tilanteissa pl. kaksi viimeistä peliminuuttia

 

LÄÄKINTÄHUOLTO

Loukkaantumistapauksessa loukkaantuneet toimitetaan Mikkelin Terveyskeskuk-seen. Ottelupaikalla on ensihoitoon tarvittava välineistö (lääkintävarustepakkaus)

 

SÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sekä Sotilasurheiluliiton sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita. Ottelut tuomitaan kahdella erotuomarilla, järjestäjällä on oikeus päättää ottelun/n tuomitsemisesta yhdellä tuomarilla mikäli olosuhteet (tuomaritilanne) niin vaatii.

Peli- tai ottelurangaistus aiheuttaa pelaajan sulkemisen turnauksesta.

 

Turnauksen sijoitukset ratkaistaan: 1) Pisteet 2) Keskinäinen ottelu 3) Keskinäisten otteluiden maaliero 4) Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit 5) Arpa

 

Mikäli tasapisteissä olevia joukkueita on enemmän kuin kaksi, huomioidaan maalisuhteeseen tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäiset ottelut.

 

RUOKAILUT

Kilpailupaikalla on mahdollisuus ostaa kahvia, sämpylöitä, juomista yms. Kioski on auki pe 10.10.2014 klo 11.00- 17:00.

 

VAKUUTTAMINEN

Järjestävä seura ei vakuuta pelaajia. Jokainen seura/pelaaja vastaa itse vakuutuksiensa voimassaolosta.

 

PELIASU

Joukkueilla tulee olla peleissä kahdet eri väriset yhtenäiset ja numeroidut peli-paidat (sama numerointi). Mikäli joukkueilla on samanväriset pelipaidat, joutuu vierasjoukkue vaihtamaan pelipaidat. Pelipaitojen tulkinnan tekee ottelun tuomari.

 

JOUKKUEEN KOKO

Joukkueen koko maksimissaan 2 maalivahtia ja 18 pelaajaa. Mahdolliset tarken-nukset joukkueen ennalta toimittamaan nimilistaan on toimitettava harjoitushallin toimitsija-aitioon viimeistään 30 min ennen ottelunsa alkamista.

 

 KILPAILUTOIMISTO JA TULOSPALVELU

Virallinen kilpailutoimisto on harjoitushallin toimitsija- aitiossa. Kilpailua koskeviin kysymyksiin vastaa Mika Barck 0299 410 154 3.10.2014 saakka ja 4.10-11.10.2014 Jari Juvonen 0299 564 500

 

Turnauksen tulospalvelua ylläpidetään www.turnauspiste.fi sivustolla.
 
Lisätietoja turnauspisteestä: Tuomas Anttonen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , 0458726800

 

PALKINTOJEN JAKO

Palkintojen jako on välittömästi finaaliottelun jälkeen. Turnauksen kolme parasta palkitaan Sotilasurheiluliiton mitaleilla sekä kunniapalkinnolla.  

 

TUOMARINEUVOSTO

Kilpailun järjestäjän edustaja Jari Juvonen
Kilpailujoukkueiden edustajan asettaa MIKVU varalla KOUVU, LUOVU.    
Erotuomariryhmän edustaja Vesa Paavola


        
Tuomarineuvoston tehtävänä on valvoa sääntöjen noudattamista, ratkaista vasta-lauseet ja sääntötulkinnat sekä käsitellä muut kilpailujen järjestämiseen tai itse kilpailusuoritukseen vaikuttavat asiat.

Tuomari neuvosto voi harkintansa mukaan sääntöihin perustuen hylätä pelaajan osanotto-oikeuden kilpailuihin.

Tuomarineuvoston tulee riitatapauksissa kuulla asianomaisia sekä harkintansa mukaan muita tarpeelliseksi katsomiaan henkilöitä. Tuomarineuvosto on toimival-tainen kahden jäsenen läsnä ollessa.

 

VASTALAUSEET

Mahdollisesta vastalauseesta on ilmoitettava välittömästi ottelun päätyttyä suulli-sesti ottelun erotuomarille. Kirjallinen vastalause on jätettävä viimeistään 5 minuu-tin kuluttua ottelun päättymisestä tuomarineuvostolle. Vastalausemaksu on 50 eu-roa, joka on maksettava kirjallisen vastalauseen jättämisen yhteydessä. Maksu pa-lautetaan, mikäli vastalause hyväksytään.

 

LUOVUTUS

Jos joukkue luopuu kilpailusta ilman pätevää syytä tai ei siihen osallistu, jää osanottomaksu järjestäjälle. Jos luovutus tapahtuu kesken turnauksen, voidaan kyseinen joukkue sulkea seuraavan vuoden turnauksesta.